Advokat Reinås © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Aktuelt

 

 

• NAF medlemmer »

En time gratis rådgivning for deg som er NAF medlem. Dette utvidete tilbudet gjelder alle typer saker. Hensikten er at medlemmene med familie skal kunne få klarlagt sine problemstillinger fullstendig kostnadsfritt.

 

 

Gratis advokathjelp for NAF medlemmene

 

 

 

 

 

Advokat Jostein Reinås tilbyr NAF-medlemmene og deres familie gratis advokatbistand i form av en førstegangskonsultasjon

i inntil 1 time.

 

Dette utvidete tilbudet gjelder alle typer saker. Hensikten er at medlemmene med familie skal kunne få klarlagt sine problemstillinger fullstendig kostnadsfritt. Om det er behov forvidere bistand vil det bli informert om de mulighetene som finnes.

 

NAF-advokatene

I tvist med selgeren av bilen, eller med et forsikringsselskap?

 

Da er det godt å vite at du som medlem kan få hjelp fra en advokat. Vi bistår deg som privat eier, fører eller bruker av bil.

 

Juridisk bistand gis innenfor gitte rammer med henblikk på å få til en utenrettslig løsning. Hvis saken ikke lar seg løse innenfor disse rammene, kan du dersom NAF advokaten har kapasitet, få videre bistand på vanlig salærvilkår.


NAF har en egen juridisk avdeling ved hovedkontoret som betjenes av 5 advokater og avtale med 57 privatpraktiserende advokater som gir deg som medlem bistand lokalt.

 

Øyeblikkelig hjelp døgnet rundt - ring 08 505

 

Kontoret kan nåes på epost hilde@advokatreinas.no eller mobil 90 72 45 57

 

 

 

 

 

"Din medspiller i motgang"

 

 

 

 

 

 

Utviklet av Hell Communication